Butikschef

Haparanda
Ansök senast 2020-08-09


Vi söker en driven butikschef till vår butik i Haparanda


Ort: Haparanda| Omfattning: Heltid | Start: 21/9 eller enligt ö.k. | Sista ansökningsdag: 2020-08-09 | Tjänst: Butikschef


Varför vi finns och hur vi jobbar

Hela grunden till vår existens bygger på vår passion för friluftsliv. Vi vill göra vardagen till ett äventyr oavsett om det handlar om att plocka svamp runt husknuten eller att bestiga berg i Himalaya. Vår strategi går ut på att arbeta som en platt organisation där alla kan prata med alla och vi når våra mål tillsammans. Som företag ska vi alltid gå vår egen väg, vara tydligt kostnadsmedvetna och vår miljöprofil ska vara glasklar.

Om butiken

Naturkompaniets butik i Haparanda är en outletbutik. Här har du möjlighet att göra riktiga fynd på outdoorutrustning och friluftskläder! Vi säljer vi utgående artiklar, udda storlekar, utgående färger med mera till rabatterade priser. Våra varumärken är bland annat Fjällräven, Tierra, Hanwag, Primus mfl. Butiken ligger i rondellen vid IKEA mitt emot Frasses. Många uppskattar att komma till Haparanda för utbudet av skoterleder, skidspår och vandringsleder för att upptäcka vår vackra och varierande natur. Här finns allt från djupa urskogar till havsängar och bär- och svampmarker. Kom in i vår butik och fynda campingutrustning och sköna, tåliga friluftskläder innan du börjar ditt friluftsäventyr, välkommen!

Om rollen

Vårt mål är att vara bäst i stan. Det är här du som butikschef kommer in i bilden genom att driva och ständigt utveckla butiken. Du för butikens försäljning, kostnader, resultat och administration. Du är en avgörande pusselbit för att vi som företag ska nå framgång och vi sätter stor förtroende till dig, därför är viktigt att du utför arbetet med stor noggrannhet och i rätt tid.

Som butikschef fokuserar du på att driva dina medarbetares engagemang och utveckling. Du jobbar mycket på golvet och är en förebild för dina kollegor när det gäller att alltid sätta kunden i första rummet. I butiken jobbar ni som ett lag mot gemensamt uppsatta mål. Runt dig har du också ett stort team av butikschefskollegor runt om i Sverige och tillsammans delar ni tankar, idéer och framgångsrecept.

Om den vi söker

För att trivas hos oss tror vi att:

 • Natur och friluftsliv ligger dig varmt om hjärtat och du är intresserad av våra produkter och tjänster.
 • Du är genuint intresserad av människor och får energi av att mötet med kunder och dina medarbetare.
 • Det är naturligt för dig att skapa en positiv atmosfär i olika sammanhang och du har en öppen inställning till människors olikheter.
 • Du är en problemlösare och din drivna inställning gör att du alltid ser möjligheter.
 • Du motiveras av att jobba i team och med din entusiasm, servicekänsla och tydliga ledarskap får du teamet med dig.
 • Du är noggrann och förstår vikten av ordning och reda.

För att klara av rollen som butikschef hos oss behöver du ha:

 • Minst 3 års erfarenhet av försäljning.
 • Erfarenhet av att arbeta i en ledande position med personalansvar, troligen i butiksmiljö.
 • Du kan också kommunicera på svenska och finska. Andra språk som kan underlätta kommunikationen med våra kunder är mycket värdefulla för oss.

Mer om tjänsten och ansökan 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med start 21/9 2020 eller enligt överenskommelse. Urvalet sker löpande så vänta inte med att söka! Sista ansökningsdag är 9/8. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, klicka på Ansök nu.

Kontaktperson

Åsa Geiger

asa.geiger@naturkompaniet.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt födelsedatum i formen ÅÅÅÅ-MM-DD t.ex. 1983-04-27.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %