Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Sammen med utvalgte partnere bruker vi informasjonskapsler eller lignende teknologier for å sikre at du får den beste opplevelsen på Teamtailor-nettstedet. Når det gjelder informasjonskapsler som ikke anses som nødvendige (som spesifisert i retningslinjer for informasjonskapsler), kan vi og våre utvalgte partnere bruke informasjonskapsler til følgende formål: tilpasset nettsideopplevelse, utvikle og forbedre produkter og i noen tilfeller for å presentere målrettet reklame som er basert på interessene dine. Du kan administrere eller deaktivere informasjonskapsler ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver nettside.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

Når du besøker dette nettstedet, kan nettstedet lagre eller hente informasjon i nettleseren din, hovedsakelig informasjonskapsler. Denne informasjonen kan omhandle deg, preferansene dine eller enheten din, og brukes hovedsakelig for å få nettstedet til å fungere slik du forventer at det skal fungere. Informasjonen identifiserer deg vanligvis ikke direkte, men den kan gi deg en mer personlig nettopplevelse. Siden vi respekterer retten din til personvern, kan du velge å ikke tillate enkelte typer informasjonskapsler. Nedenfor ser du en oversikt over ulike kategorier av informasjonskapsler som kan plasseres, og som du fritt kan endre. Blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan imidlertid påvirke opplevelsen din av nettstedet og tjenestene vi tilbyr.

Disse informasjonskapslene er nødvendige, og må godtas for å bruke dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler data om hvordan besøkende bruker dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for nettstedet å huske valgene du gjør og levere forbedrede og mer personlige funksjoner.

Disse informasjonskapslene brukes til å levere annonser som er mer relevante for deg og interessene dine.

VI ER NATURKOMPANIET

Vi har satt et høyt mål: vi skal bli den beste arbeidsgiveren innen retail!

Å arbeide hos oss

MEDARBETARE

 • Jag har jobbat på Naturkompaniet i 11 år, faktiskt sedan jag tog studenten. Varför jag väljer att stanna kvar är för att jag hela tiden lära mig nya saker och utvecklas, både i min yrkesroll men även som person. Jag älskar utmaningar och strävar alltid efter att bli bättre och det får jag chansen att bli här. Jag delar också de värderingar Naturkompaniet står för vilket är viktigt för mig.

  Emma Bylin

  Regionchef Norr och Butikschef Örnsköldsvik

 • Att få jobba på Naturkompaniet är fantastiskt, jag har älskat det från dag ett och den känslan blir bara starkare och starkare. Vi har en strategisk långsiktig plan som hängt med oss länge och som är djupt förankrad i hela vår kultur och hur vi agerar i alla led. Vi enas under vårt mål om att inspirera och utrusta för ett hållbart och äventyrligt uteliv.

  Sofie Saberski

  Marknadschef

 • Det som särskiljer Naturkompaniet mest från andra arbetsgivare jag jobbat hos är att man driver bolaget framåt genom tydliga mål och ramverk, samtidigt som man vet att personalens kreativitet är helt avgörande för att nå framgång lokalt i varje butik. Bland personalen är balansen mellan ett intresse för naturen och ett intresse för försäljning väl avvägd.

  Balázs Bernát

  Butikschef Väla Helsingborg

 • Våra kunder har ett stort intresse av natur och friluftsliv. Att få möjlighet att hjälpa dom hitta de rätta produkterna för att få den bästa upplevelsen, det är det bästa med mitt jobb. Det är en förmån att jobba med produkter som håller hög kvalité.

  Stina Olsson

  Säljare Gävle

 • Varför jag jobbar på Naturkompaniet är tack vare kunder och kollegor. Interaktionen mellan kunder och kollegor innebär en social krydda och det är en väldigt trevlig miljö att befinna sig i. Ofta får man in kunder som vill uppfylla drömmar och behov. Att vara behjälplig i det läget och hitta bra skräddarsydda lösningar som gör folk lyckliga gör en själv en smula lyckligare.

  Jon Ljunglöf

  Säljare Stockholm