VI ÄR NATURKOMPANIET

Vi har satt ett högt mål: vi ska bli den bästa arbetsgivaren inom retail!

ATT ARBETA HOS OSS

MEDARBETARE

 • Jag har jobbat på Naturkompaniet i 11 år, faktiskt sedan jag tog studenten. Varför jag väljer att stanna kvar är för att jag hela tiden lära mig nya saker och utvecklas, både i min yrkesroll men även som person. Jag älskar utmaningar och strävar alltid efter att bli bättre och det får jag chansen att bli här. Jag delar också de värderingar Naturkompaniet står för vilket är viktigt för mig.

  Emma Bylin

  Regionchef Norr och Butikschef Örnsköldsvik

 • Att få jobba på Naturkompaniet är fantastiskt, jag har älskat det från dag ett och den känslan blir bara starkare och starkare. Vi har en strategisk långsiktig plan som hängt med oss länge och som är djupt förankrad i hela vår kultur och hur vi agerar i alla led. Vi enas under vårt mål om att inspirera och utrusta för ett hållbart och äventyrligt uteliv.

  Sofie Saberski

  Marknadschef

 • Det som särskiljer Naturkompaniet mest från andra arbetsgivare jag jobbat hos är att man driver bolaget framåt genom tydliga mål och ramverk, samtidigt som man vet att personalens kreativitet är helt avgörande för att nå framgång lokalt i varje butik. Bland personalen är balansen mellan ett intresse för naturen och ett intresse för försäljning väl avvägd.

  Balázs Bernát

  Butikschef Väla Helsingborg

 • Våra kunder har ett stort intresse av natur och friluftsliv. Att få möjlighet att hjälpa dom hitta de rätta produkterna för att få den bästa upplevelsen, det är det bästa med mitt jobb. Det är en förmån att jobba med produkter som håller hög kvalité.

  Stina Olsson

  Säljare Gävle

 • Varför jag jobbar på Naturkompaniet är tack vare kunder och kollegor. Interaktionen mellan kunder och kollegor innebär en social krydda och det är en väldigt trevlig miljö att befinna sig i. Ofta får man in kunder som vill uppfylla drömmar och behov. Att vara behjälplig i det läget och hitta bra skräddarsydda lösningar som gör folk lyckliga gör en själv en smula lyckligare.

  Jon Ljunglöf

  Säljare Stockholm

Jobbar du redan på Naturkompaniet?

Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.

@teamtailor.com