VI ÄR NATURKOMPANIET

Vi har satt ett högt mål: vi ska bli den bästa arbetsgivaren inom retail!

ATT ARBETA HOS OSS

På Naturkompaniet är våra kollegor den viktigaste tillgången och det är därför av största vikt för oss att vi ska trivas och tillsammans leverera hög kvalitet på allt vi gör. Därför har vi också satt en högt mål, vi ska bli den mest attraktiva arbetsgivaren inom retail i Sverige.

Vår strategi går ut på att arbeta som en platt organisation där alla kan prata med alla och vi når våra mål tillsammans. Som företag ska vi alltid gå vår egen väg och vår hållbarhetsprofil ska vara glasklar. Vi lever vårt engagemang för naturen och våra nyckelord: Service, natur, kunskap, sortiment och kvalitet präglar vår sätt att arbeta. Hållbarhet för oss betyder inte bara att ta hand om naturen utan även om människor. Vi bryr oss om varandra, ser våra kollegor och visar omtanke. Hos oss, precis som i naturen, är alla välkomna. Oavsett bakgrund, social identitet eller fysiska begräsningar vill vi jobba för att ge alla en chans att få uppleva naturen. Vi värnar om allas lika värde och söker alltid att öka vår egen förståelse för vad våra kunder och kollegor behöver från oss. 

MEDARBETARE

Jag har jobbat på Naturkompaniet i 11 år, faktiskt sedan jag tog studenten. Varför jag väljer att stanna kvar är för att jag hela tiden lära mig nya saker och utvecklas, både i min yrkesroll men även som person. Jag älskar utmaningar och strävar alltid efter att bli bättre och det får jag chansen att bli här. Jag delar också de värderingar Naturkompaniet står för vilket är viktigt för mig.

Emma Bylin Regionchef Norr och Butikschef Örnsköldsvik

Att få jobba på Naturkompaniet är fantastiskt, jag har älskat det från dag ett och den känslan blir bara starkare och starkare. Vi har en strategisk långsiktig plan som hängt med oss länge och som är djupt förankrad i hela vår kultur och hur vi agerar i alla led. Vi enas under vårt mål om att inspirera och utrusta för ett hållbart och äventyrligt uteliv.

Sofie Saberski Marknadschef

Det som särskiljer Naturkompaniet mest från andra arbetsgivare jag jobbat hos är att man driver bolaget framåt genom tydliga mål och ramverk, samtidigt som man vet att personalens kreativitet är helt avgörande för att nå framgång lokalt i varje butik. Bland personalen är balansen mellan ett intresse för naturen och ett intresse för försäljning väl avvägd.

Balázs Bernát Butikschef Väla Helsingborg

Våra kunder har ett stort intresse av natur och friluftsliv. Att få möjlighet att hjälpa dom hitta de rätta produkterna för att få den bästa upplevelsen, det är det bästa med mitt jobb. Det är en förmån att jobba med produkter som håller hög kvalité.

Stina Olsson Säljare Gävle

Varför jag jobbar på Naturkompaniet är tack vare kunder och kollegor. Interaktionen mellan kunder och kollegor innebär en social krydda och det är en väldigt trevlig miljö att befinna sig i. Ofta får man in kunder som vill uppfylla drömmar och behov. Att vara behjälplig i det läget och hitta bra skräddarsydda lösningar som gör folk lyckliga gör en själv en smula lyckligare.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor